Hvem er vi? 

Per i dag har My Sister`s agency 4 merker i porteføljen.

Spanske sko og strømpebukser, hårpynt fra Danmark og fra 2019 startet vi samarbeidet med norske, Kattnakken som lager fantastisk regntøy og tilbehør. 

Vi bruker våre barn og oss selv aktivt som prøvekaniner til testing av kvalitet og passformer. Vi liker å stå inne for det vi selger til norske forhandlere.

Småtrollene våre har også etter hvert blitt vant til å bli fotografert i alle mulige situasjoner. (Vi selv jobber med saken....) 

Vi blir glade når vi ser produktene våre på gata, og alle tilbakemeldinger vi får. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på . 

Synnøve Leirvåg

PARTNER

synnove@mysister.no

tlf. + 47 92 65 92 95 

Sigrid 5 år 

Sigrid er ei skikkelig kul jente med en latter som smitter. 

Elsker å arve klær fra kusina, Jenny. 

Sier bestemt fra om noe ikke sitter godt på. 

Jenny 6 år 

Vår lille fashionista. Bestemt i stilen sin, og elsker å lage sine egne stiler. Går kun i skjørt og kjoler - hele året.  Elsker detaljer og Cóndor strømper. Elsker ting som glitrer. 

My Sister`s agency består av to søstre.

Storesøster Margaret og lillesøster Synnøve. Med oss på laget har vi også våre fire søte, små prøvekaniner og to staute, tålmodige menn. 

Etter å ha jobbet med salg innenfor flere områder og nivåer i over 15 år, bestemte vi oss for å realisere en drøm i 2015; bygge opp vår egen virksomhet. Interessen for barnetøy vokste i takt med at vi fikk våre egne barn. Da vi begge var gravide (samtidig!) med nr to bestemte vi oss for å benytte permisjonen aktivt til å bygge opp vårt eget agentur innenfor barnetøy og sko. My Sister`s agency ble født! 

Det har hele tiden vært viktig for oss å holde fokus på miljøvennlige og økologisk produkter, samtidig som arbeidsvilkår er tilrettelagt på fabrikkene de produseres på. Klær for barn skal være komfortable, slitesterke og av god kvalitet. At de kan gå i arv, til gutter eller jenter er noe vi brenner ekstra for. 

Margaret Leirvåg 

PARTNER

margaret@mysister.no

tlf: +47 476 26 557

 Jakob 5 år

Hanen i hønseflokken. Ikke så nøye hva han har på seg, synes han selv er kul i det meste han får på seg. Superhelt klær får han på truser og pysjer ;)  

Anna 8 år

Øverstkommanderende i flokken, og en super sosial type. Kritisk til alt som klør. Ikke noe pyntedukke, men elsker for øyeblikket jeans,selebukser og t-skjorter. Hun mener selv hun ikke er noe kjolejente, men en kul jente.  

Ta kontakt

My Sister`s agency

Snarøyveien 30L /Norwegian fashion center

Showrom 1F-04 (1.etg.) 

1360 FORNEBU 

Norway

Tlf: +47 92 65 92 95 

Mail: info@mysister.no

NORWAY

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon