Hvem er vi? 

Per i dag har My Sister`s agency 8 merker i porteføljen.

Spanske sko og strømpebukser. Portugisiske skinnsko, Klær fra Nederland og Sverige, hårpynt fra Danmark og fra 2019 startet vi samarbeidet med norske, Kattnakken som lager fantastisk regntøy og tilbehør. 

 

 I 2018 åpnet muligheten seg med produkter for oss damer og småbarnsmammaer.

Victoria, I dig denim, Kattnakken, Cóndor og Milledeux har også produkter for oss voksne ville vi satse denne retningen også. 

@mysisters_agency_fashion 

Vi bruker våre barn og oss selv aktivt som prøvekaniner til testing av kvalitet og passformer. Vi liker å stå inne for alt vi selger til norske forhandlere.

Småtrollene våre har også etter hvert blitt vant til å bli fotografert i alle mulige situasjoner. (Vi selv jobber med saken....) 

Vi elsker jobben vår, og er evig takknemlig for alle norske butikker som vil forhandle merkene vi brenner ekstra for. 

Synnøve Leirvåg

PARTNER

synnove@mysister.no

tlf. + 47 92 65 92 95 

Sigrid 4 år 

Sigrid er ei skikkelig kul jente med en latter som smitter. 

Ikke opptatt av hva hun har på seg, så lenge hun er komfortabel og at ingenting strammer - da sier hun bestemt fra. 

Jenny 5 år 

Vår lille fashionista. Bestemt i stilen sin, og elsker å lage sine egne stiler. Går kun i skjørt og kjoler - hele året.  Elsker detaljer og Cóndor strømper. Elsker ting som glitrer. 

My Sister`s agency består av to søstre.

Storesøster Margaret og lillesøster Synnøve. Med oss på laget har vi også våre fire søte, små prøvekaniner og to staute, tålmodige menn. 

Etter å ha jobbet med salg innenfor flere områder og nivåer i over 15 år, bestemte vi oss for å realisere en drøm i 2015; bygge opp vår egen virksomhet. Interessen for barnetøy vokste i takt med at vi fikk våre egne barn. Da vi begge var gravide (samtidig!) med nr to bestemte vi oss for å benytte permisjonen aktivt til å bygge opp vårt eget agentur innenfor barnetøy og sko. My Sister`s agency ble født! 

Med egne barn vokste savnet etter litt annerledes og nye merker å finne i norske butikker. 

Dette ville vi gjøre noe med!

Det har hele tiden vært viktig for oss å holde fokus på miljøvennlige og økologisk produkter, samtidig som arbeidsvilkår er tilrettelagt på fabrikkene de produseres på. Klær for barn skal være komfortable, slitesterke og av god kvalitet. At de kan gå i arv, til gutter eller jenter er noe vi brenner ekstra for. 

Margaret Leirvåg 

PARTNER

margaret@mysister.no

tlf: +47 476 26 557

 Jakob 4 år

Hanen i hønseflokken. Ikke så nøye hva han har på, synes han selv er kul i det meste han har på seg.   

Anna 7 år

Øverstkommanderende i flokken, og en super sosial type. Kritisk til alt som klør. Ikke noe pyntedukke, men elsker for øyeblikket jeans,selebukser og t-skjorter. Hun mener selv hun ikke er noe kjolejente, men en kul jente.  

Ta kontakt

My Sister`s agency

Snarøyveien 30L /Norwegian fashion center

Showrom 1F-04 (1.etg.) 

1360 FORNEBU 

Norway

Tlf: +47 92 65 92 95 

Mail: info@mysister.no

NORWAY

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon