Minipop - nytt merke hos oss!

Vi ønsker Minipop hjertelig velkommen til My Sister`s agency :)

Norge er og blir et land som elsker ull, det er det ingen tvil om. Vi har savnet å tilby gode ullbasic kolleksjoner, og er derfor så glade for at Minipop vil samarbeide med oss. Minipop består av fine basicplagg, laget i duse farger, til gode priser. Vi er fan av gode basicplagg i garderoben (både til små og store), som ofte gjør at det blir enklere å kombinere plagg. Minipop lager rene ullkolleksjoner, som leveres til forhandlere to ganger i året. August og november. Gleder oss til å bli bedre kjent med produktene, og ikke minst høre hva dere forhandlere synes. Let´s go Minipop :)

RECENT POSTS

ARCHIVE

Ta kontakt

My Sister`s agency

Snarøyveien 30L /Norwegian fashion center

Showrom 1F-04 (1.etg.) 

1360 FORNEBU 

Norway

Tlf: +47 92 65 92 95 

Mail: info@mysister.no

NORWAY

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon