Våren er like rundt hjørnet, og dèt ser vi frem til...

Våren er like rundt hjørnet. oh la la la - det skal bli digg :) Lettere påkledning - ja takk! Småbarnstilværelsen med påkledning av vintertøy og komme seg ut dørene, dèt kan være ekstremsport til tider, puha! Tanken på å slenge en cardigan eller lett jakke over skuldrene, trø oppi lette sandaler og legge avsted til barnehagen eller på en utflukt. Yes! Våren - du er hjertelig velkommen.

Nå er alle kolleksjoner, sko og klær på plass hos norske forhandlere i hele Norge. Det er en glede å endelig vise frem til alle forbrukere der ute :)

RAP skokolleksjonen er superfin, med mange lekre ecofarger. Visste du at disse skoene er laget av økologisk skinn, inneholder ingen skadelige stoffer som krom og nikkel, rågummisåler som er 100% nedbrytbare?

Sjekk noen av fargene og modelleneher:

RECENT POSTS

ARCHIVE